Milyen jelei vannak annak, hogy már nem elég CSAK az anyatej 7 hónapos babának? Tápszeres kiegészítés mikor szükséges?
Figyelt kérdés
7 hónapja szoptatom a kisfiamat, de sajnos egyre kevesebb tej termelődik. Éjszaka nagyon sokszor ébred, nyugtalanul alszik (a fogzás is megindult, az tény). Kétszer szopizik éjszaka, de mellette sok vizet is megiszik. Úgy érzem, nem lakik jól. Sajnos nem tudom, hogy milyen mennyiséget szopizik.
Mit tapasztalatotok, mikor kell tápszeres kiegészítéshez nyúlni? (Gyermekem kétszer kap hozzátáplálást egy nap: délben főzelék, este gyümölcs+gabona).
Mennyi tápszert adtatok eleinte az anyatej mellé? Milyen fajtát? Jobban fog aludni tőle?
2011. febr. 11. 16:53
11/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező! mikor kezdted a hozzátáplálást? én is elkezdtem kb 2 hete , pontosan ezért mert már hónapok óta nem aludtam és hátha ha jól megtömöm jobban alszunk! fenét olyan nyöszörögve aludt szegény már azt hittem falnak megyek még annyit se aludtunk még rájöttem fáj a hasa! nálatok ez nem lehet? aztán felvilágosítottak a hozzátáplálás egy nagyon hosszú foylamat , legtöbb babánál nem lehet "hűbelebalázs" módjára, most nem adok neki semmit csak cicit kicsit pihenjünk azóta ismét jobban alszunk, aztán pár hét múlva újra próbálkozom ahogy az meg van írva a "nagykönyvbe"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!