Antibiotikumot kap, doki írta fel, és állítólag ettől van hasmenése. Vagyis eddig naponta csak egyszer volt széklete, most napi 3 van, és hígabb. Ezért nem a popsijában mérem, nehogy még azzal is ingereljem. Máskor ott szoktam mérni.
2011. febr. 11. 12:27
14/22 anonim válasza:
Ha antibiotikumot szed, az tönkreteszi a bélflőráját, nem mondta az orvos, hogy szedjen protexint például?
Mikor az én lányom is szedett antibiotikumot, adtam neki, és nem volt hasmenése és miegyéb! Ajánlani tudom, de nem olcsó sajnos! :(
2011. febr. 11. 12:32
16/22 Jázmin anyucija válasza:
Szerintem észre lehet venni a hőemelkedést is. Mivel hőemelkedés, melegebb a homloka, arca, stb. Minden anyuka ismeri a babáját, érzi, hogy általában inkább langyos a homloka, és feltűnő az, ha melegebb.
2011. febr. 11. 12:34
17/22 Jázmin anyucija válasza:
nem mondta sajnos, gyerekorvos írta fel, amoxicilin b-t.
És ezt neked gyerekorvos ajánlotta? Kérjem ki a véleményét, vagy csak vegyem meg, és adjam neki?
2011. febr. 11. 12:38
18/22 anonim válasza:
Nekem egy ismerősöm ajánlotta, még újszülöttként, mert akkor kellett szedjen antibiotikumot.
Meg is kérdezheted, akár az orvost akár a védőnőt, ők jobban tudnak segíteni érdemben, mint én.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!