Elvinned igy dokihoz?
Mult heten 2napig taknyos volt a lanyom,teaztatuk elmult neki.Most kedden voltunk oltason,atnezte(ful,torok,meghallgatta)azt mondta tok egeszseges.tegnap megint betaknyosodott,mas baja nincs.
Hoemelkedese sincs meg de azt mondtak hogy valoszinuleg lesz az oltastol.
3 foga van 1mm re az attorestol,lehet ettol taknyos?
parom ellenzi hogy elvigyem a dokihoz,mert most is 15en voltunk a varoteremben(most csak oltasosok voltak tehat egeszseges gyerekeke)ugy alltunk mint a szardeniak,de most ha elviszem rendeleses idoben kellene vinnem es rohadtul felunk hogy osszeszedne valami nagyobb bajt.
ti elvinnetek vagy csak teaztassam hatha elmulik?
1eves,koszonom aki valaszol.
Okes koszi.
csak latom hogy ennel kissebb bajjal is elviszik orvoshoz.
en meg parazok hogy nem viszem el valami baja lesz es en leszek az oka.
eddig oltason kivul nem vittem soha,nem volt beteg.
Aki ennél kisebb bajjal is orvoshoz rohangál, az nagyon rosszul teszi. A váróban tele van fertőző betegekkel, mindent megfogtak, letüsszentettek, stb. Szóval egy legyengült immunrendszerű, de nem különösebben beteg gyereknek ott semmi keresnivalója.
Én pl. a két éveseimet sima virussal ritkán viszem dokihoz, hiszen tudom, milyen vitaminokat ajánl rá a doki, gyógyszer úgysincs rá... Akkor viszem fel egy gyors csekkelésre, ha nehezen múlik, igy felmerül bennem a felülfertőződés esélye. Akkor megmutatom a torkát, fülét a dokinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!