Fagyasztott meggyet vettem, de 2-szer lett lefagyasztva, odadhatom a féléves fiamnak?
Figyelt kérdés
vettünk egy nagy zacskó fagyasztott meggyet,és kivettem hogy kiengedjen,mert az egészet összeakarom turmixolni,és elrakni kis poharakba(1-1adag)vissza be a fagyóba,és amikor kell,kiveszek 1-et.Na most ugye igy 2-szer lett fagyasztva,lesz valami baja tőle hogy visszafagyasztottam kis adagokba,és úgy eszi majd meg?2011. febr. 10. 20:43
11/13 A kérdező kommentje:
hát az lesz,csak már 1-szer ki lett véve a fagyóból,és nem tudom igy meddig áll el a hűtőbe még.Krumplit magába én se fagyasztanék,hanem valamivel összeturmixolva,úgy.
2011. febr. 10. 22:41
12/13 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a gyümölcsnek csak az állaga változik meg, ha újra lesz fagyasztva. De ez sem 100%. Botmixerrel miért nem tudsz összeturmixolni 8-10 szem meggyet? Én mindig azzal csinálom. Kiveszek a zacsiból ennyi mennyiséget, be a mikróba olvasztó fokozatra, hozzá a kajához, vagy nat. joghurthoz és neki a botmixert.
13/13 anonim válasza:
eleve jobb nekik frisset adni (nekünk is jobb), de kétszer fagyasztottat én semmiképp sem adnék a gyerekemnek. vitamin már úgyse sok marad így benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!