Miket tud csinalni 9 honapos babatok?
Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 16:41
1/4 anonim válasza:
Szia!Nekem a lányom a héten töltötte a 9 hónapot.Szépen felül már,pár napja fel áll,igaza kiságyában még csak,illetve az ágyunk szélében kapaszkodik.Mászni nem tud,csak kúszva közlekedik.Egyedül issza a tápszert,teát,és egész nap be nem áll a szája:-)
2/4 anonim válasza:
most lesz 9 hónapos, mászik, egyedül felül, feláll, és ha fogom a kezét akkor lépeget, tapsol, rámutat a tárgyakra, tudja hol a cica, lámpa, apa, stb. fiú
3/4 anonim válasza:
Kúszik de azt ezerrel,napok kérdése és felül,ha fogom a kezét akkor lépeget lassan(de ezt nem erőltetem,nem akarom,hogy kimaradjon a mászás)
Pacsit ad,ha kérdezem hol a baba odakúszik a nagy tükörhöz és vigyorg magára,tehát megmutatja,hogy hol a baba!
Mozgásba egy kicsit le vagyunk maradva de én nem aggódok!
4/4 anonim válasza:
AZ én kislányom pár napon beül 9 hónapos. Ő 7 hónaposan felült, pár hétre rá elkezdett mászni. 8 hónaposan felállt, most azt próbálgatja,hogy meg tud-e egyedül állni. na ez még nem megy.Tapsol, öltöztetésnél dugja a kezei a body ujjába, és amikor leöltözünk kihúzza a fejét a pulóverből, bodyból (ez nagyon aranyos, amikor végez nagyokat vigyorog rajta). Ja és a kedvenc a cica és a labda. Mindkettőt próbálná mondani (tic=cica;dada= labda)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!