Segitenetek? Ha a huvely ossze van nove akkor ott semilyen lyuk nincs?
Most neztem meg a lanyom,huvelynyilasa van de kb 2-3mm rel beljebb van valami(eloszor szuzhartyara tippeltem de azt olvastam az nem latszik)olyan mint egy redos bordarabka,mintha ott osszenott volna neki a bemenet.
akinek osszenott annak is beljebb a huvelyben not ossze,egyaltalan nincs lyuk?
leghamarabb hetfon tudom dokihoz vinni,addig megut a guta.
1eves.
Mindig nezegettem,most meg egy hetig nem bantottam,erre ilyen lett,szidom magam mint az allat.ugy emlekszem nem ilyen volt,de nem vagyok benne biztos.
Szia
Egy barátnőm kislányánál van ilyen. Igazából ez olyan mint fiúknál a fitymaszűkület.
Vidd el orvoshoz, mert ha Ti már nem tudjátok óvatosan széthúzni akkor lehet hogy egy pici műtétre lesz szükség.
Nem akarlak megijeszteni de minél előbb vidd orvoshoz!!!
A krémektől van.Semmi baj.Kicsit hanyagold a krémezést és húzd szét óvatosan,ha túlságosan nagy már a hártya, akkor a doki egy apró metszéssel átvágja.Nagyon gyakori, ne aggódj...
( A szűzhártya sokkal beljebb van, azt nem láthatod.)
koszi a valaszokat.
tegnap vagy 5szor neztem neki,picit szethuztam es van ezen a hartyan egy lyuk,most nem tudom hogy a szethuzastol lett e rajta.
hetfon tudom dokihoz vinni,addig marad a koromragas.
ha ovatosan szethuzom ugye nem arthatok neki?
Az a hártya amit láttál az a szűzhártya és azon kell is lennie egy pici nyílásnak. Sokan azt mondják, hogy nem látszik a szűzhártya. Pedig látszik, mert a hüvelybemenetnél van.
Tessék, itt a bizonyíték, hogy hol van a szűzhártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!