Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajánlanátok egy jó babakocsit?...

Ajánlanátok egy jó babakocsit? Amit tudok sokáig használni? És nem esik szét a gyerek alatt?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva baromi sokat megnézegettem neten és boltban egyaránt. Ha a véleményeket olvasok a neten, akkor teljes mértékben le is mondok róluk.

Első babám lesz, és nem vagyok egy ilyen nagy guru a gyerekdolgokban, mint egyesek. [Lehet, hogy ez nagy baj, de nem vagyok orvos, védőnő és 'őstehetséges anyuka', mint ahogy sokan képzelik ezt magukról!!!]

Lehetőleg a dorgáló dolgokat hagyjuk ki ...

Köszönöm előre is !

2011. febr. 10. 09:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kunert VIP babakocsi nagyon bejon, foleg, hogy 24 fele szinminta kozul lehet valasztani. Arban tenyleg nem egy draga tipus, es baromi jo tulajdonsagokat fedeztem fel benne.

Ha eloben is ilyen lesz, akkor tuti, hogy meg is vesszuk!

Koszonom szepen az otleteket es a tippeket, sokat segitettetek :)

Tovabbi szepeket :)

2011. febr. 10. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!