VAN rá szabály? KIsBabánk van és Felháborítónak tartom, h 6 lakásos társasházunkba 2 kutya is van és állandóan a vakarékok ugatását kell hallgatni, mit tehetnénk?
Természetesen a társasház udvara is tele van kutyaürülékkel és ilyen helyzetbe fog a pici gyermekem járni tanulni,játszani a fűben,h a saját társasházunk udvara tiszta mocsok.Nem beszélve az állandó ugatást hallgatni,ami felébreszti a babánkat ,mivel ha a lakásban ugatnak lépcsőház csak úgy visszhangzik...
A közösképviselő tehet valamit ezügyben?
VAgy van rá szabály,törvény???
köszi a segítséget.
A kutyak voltak ott elobb vagy ti?
mert ha ti mar regota ott laktok es bekoltozott ket kutyus akkor ertem a felhaborodasod,ha viszont forditva van akkor nem ertem miert hoborogsz.
Fix hogy a kutyak nem fognak elkoltozni szerintebb ebbe nyugodj bele.
nem tudom nezted e regen volt a naploba egy eset,egy bacsi valami 7 kutyat tartott egy tarsashaz kozeleben,folyton ugattak,felvetel keszult a lakok mindenhova fordultak de nem tortent semmi.
Ja es meg valami,az hogy neked ez a velemenyed a lakasban elo kutyakrol az a te dolgod(en sem helyeslem)de azert valogasd meg kerlek a szavaidat,mert ez igy eleg bunko dolog.
egyvalamit ersz el ezzel az egeszel,magadra haragitasz mindenkit(marha ebben a stilusban beszelsz a szomszedkokkal is).
Nem tudom h FELFOGTA e vki,hogy nem önmagában a kutyatartásról van szó,hanem annak körülményeiről.Kutyát tartani normálisabban is lehetne egy társasházban,például nem odasz@ratni őket a KÖZÖS udvarra,nem elengedni őket ,mikor látják hogy jön az anyuka a kisbabával hanem magunk mellett tartani pórázon,netalántán szájkosárral,és nem a lépcsőházban ugattatni őket.Attól hogy a kutyák voltak ott előbb,még az új lakónak is JOGA VAN a tiszta közös udvarhoz és a nyugodt élethez,mert ez az Ő OTTHONA ,ezért FIZET súlyos pénzeket.Akinek ALKALMAZKODNIA KELL,az a kutyatartó gazda,mert ő okozHAT problémát a pluszban felvállalt állatokkal.Ez ugyanolyan dolog,mint a dohányzás,nemhiába van kitiltva mindenhonnan a cigarettázó ember,neki kell alkalmazkodni,és nem a nemdohányzóknak!!Nem nekik kell kivonulniuk az étteremből,meg a vagonból,mert undorodnak a füsttől,hanem a dohányzó embernek!!Ugyanez a helyzet a kutyatartással,ez tiszta és világos,mint a nap!
A bunkó stílusról:nem tudom ki lenne az az anyuka,aki miután örül hogy végre nyugodtan elaludt a baba és van ideje szusszanni,akkor rendszeresen felébreszti a kutyaugatás őt,és újra üvölteni kezd ,és ezután még nevezze a kutyuli-mutyulinak a kutyát??!!Ezen kívül legalább 5-en rögvest nekiestetek a kérdezőnek,nem csoda hát,hogy bunkó stílusban írt,megérdemeltétek.Elmondanám továbbá azt is,hogy egészen más egy kongó üres kövezett lépcsőházban hallgatni a kutyaugatást,mint szabad térben az udvarról bejövő ugatást,az valamilyen szinten a természet hangjaihoz tartozik hozzá,ami esetenként még a babát is megnyugtatja,ugyanúgy,amikor a babakocsiban elalszik a baba,és még az autók zaja sem ébreszti őt fel!
Szóval vérmes kutyaimádó gazdák,itt az ideje felfogni,hogy bármennyire is a szemetek fénye a kutyátok,igenis vannak emberek,akiket enyhén szólva is ZAVARJA a kutyatartással járó problémák!!És még egy dolog,az EMBER mindig előbbre való,mint a kutya,még akkor is,ha nehéz ezt elfogadni!!
12:59.
Igazad van.
Elhiszem hogy a kerdezo merges,de azert van az a pont amikor en is azt mondom hogy ez nem normalis hangnem.
A gyerek meg a kutya szerinted egyenrangú dolog..??Gyerektartás..??Bocs,de szerintem te nem vagy ép,főleg ha ez nálatok így van...
Senki nem beszélt állattartás betiltásáról.A KUTYASZAR betiltásáról az udvaron viszont igen.
"Aki ennyire pártolja,kivánom neki,h az ő gyereke élvezze az ürülékes talaj gyönyörét,és ébressze már fel az éppen alvó gyermekét a kis vakarékok állandó ugatása vagy támadjon rá a járni tanuló babára a kutya-stb"
utolso,szerinted ez normalis hozazallas egy anyuka reszerol?
"A társasházuk közgyűlése módosíthatja a házirendet, melyben akár meg is tilthatják az állattartást!!
Minden társasház saját házirendet alkothat.
Függetlenül attól, h ezt sikerül-e keresztül vinni, a Város Jegyzőjéhez intézett, Önök által írt levélben megírhatják, hogy a kutyát tartó tulajdonos birtokháborítást,stb..."
Itt szo nincs a kutyaszarrol,allattartas betiltasrol beszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!