VAN rá szabály? KIsBabánk van és Felháborítónak tartom, h 6 lakásos társasházunkba 2 kutya is van és állandóan a vakarékok ugatását kell hallgatni, mit tehetnénk?
Természetesen a társasház udvara is tele van kutyaürülékkel és ilyen helyzetbe fog a pici gyermekem járni tanulni,játszani a fűben,h a saját társasházunk udvara tiszta mocsok.Nem beszélve az állandó ugatást hallgatni,ami felébreszti a babánkat ,mivel ha a lakásban ugatnak lépcsőház csak úgy visszhangzik...
A közösképviselő tehet valamit ezügyben?
VAgy van rá szabály,törvény???
köszi a segítséget.
és az milyen egészséges,mikor jövünk fel a lépcsőn,és a kutya rohan felénk,abba senki sem gondol bele,hogy egy kisgyerek mit él át,amikor egy nagy agresszív dög fut felé??
ez aztán nagyon egészséges,ezt kell megszoknia??
AMugy meg emlegetik itt a gyereksírást,lehet a tiéd egy üvöltő kölyök(volt),képzeld,nálunk nem jellemző a bömbölés,de te ezt hogyan is érthetnéd meg..
Jó hírem van,ne törjétek magatokat a lehurrogásban,beszéltem a közösképviselővel és elindult az intézkedés..
Orulok az utolso nehany hozzaszolasnak. Azt gondoltam rajtam kivul mindenki azzal ert egyet, hogy szegeny anyuka turjon mindent, mig masnak mindent lehet...
Ird majd meg, hogy mi tortent!
Sok sikert!
kolbászt teleszúrsz apró szegekkel és kirakod az udvarra ahol a kutya néha van. hátha benyeli.
Egyébként mi kertesházban lakunk, de néha ki tudnám tépni a szomszéd dög kutya nyelvét, főleg nyáron, mikor nyitva van az ablak, és ugat egyfoyltában, az is egy nagy dög. sajna el kell viselni valahogy.
az előttem lévő kedves válaszolóknak meg kívánom éljék át csak egy napra a te helyzetedet. igenis én is undorítónak tarotm, száll ott a szőre rá a babakocsira, a folyosón, meg ki tudja mit nyalogat meg, aztán meg ér hozzá a gyerek keze, pl. korláthoz. fújj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!