Szchylla kérdése:
Hány hetes kortól lehet vinni a babákat babaúszásra (, vagy strandra)?
Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 08:36
1/6 anonim válasza:
Nálunk 3 hónapos kortól lehet vinni babaúszásra.
2/6 anonim válasza:
Biztosan lehet sokkal hamarabb is. Mi hagyományos fürdőbe, a felnőttekkel is köös medencébe 4 hónapos korától vittük. Babaúszáson nem voltunk.
3/6 anonim válasza:
Mi 6 hónaposan vittük először strandra, igaz ő téli baba. De vittem volna szívesen hamarabb is babauszira, csak nálunk nincs a környéken sajnos. :(
4/6 anonim válasza:
Babaúszásra szerintem hamarabb lehet azt hiszem a koraszülötteknek szokták javasolni már egy hónapos kortól. De én rendes strandra biztos nem vinném, pedig már egy évesek vagyunk, gondolj bele hányan mossák bele magukat a vízbe és nem tudhatod hogy kinek milyen bőrbetegsége vagy egyéb baja van. Mi a nyáron se fogunk menni strandra van egy nagy medencénk abba tudom hogy csak mi fürdünk, nem pedig idegen emberek. Bár ez mindenkinél más mi egyébként sem vagyunk strandra járósak, anyósomék annál inkább, már tavaly nyáron is strandra akarta vinni, de én nem engedtem és szerintem egy ideig nem is fogom.
5/6 anonim válasza:
Mi jártunk babaúszásra 3 hónapos volt mikor bejelentkeztem de azt mondták várjunk még 1 hónapot.
Strandra szerintem viheted egy picit előbb, főleg természetes vízbe. A közös felnőtt medence azért nem túl jó az ő kis fejletlen immunrendszerüknek.
6/6 anonim válasza:
3 hós kortól lehet babaúszásra vinni, de valahol kérik, hogy várják meg a 4 hós oltás utáni hetet. Szerintem is érdemes 4,5 hóig várni, miután az összes fontos oltását megkapta, addig is otthon tudsz vele tréningezni a nagykádban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!