Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sérül a lelkivilága ha naponta...

Sérül a lelkivilága ha naponta kétnaponta 1 órát tornázom és ő addig nem lát?

Figyelt kérdés
17 hónapos a babám ! Mielőtt a jóindulatú emberek betámadnának ,azért járok edzeni ,mert 20 kilót le kell fogynom ! Azt tűnt megoldásnak,hogy amíg én edzem a másik terembe ahol vigyáznak a babákra ,addig az én picikém is ott van és játszik ! Na de ma is amikor látta ,hogy átmegyek a másik terembe sírva nézett utánam ,azt hittem a szívem szakad meg ! Mit tegyek ?
2011. febr. 9. 12:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is járok a babám 8 hónapos kora óta. Hetente 3 vagy 4 alkalommal 1 órát. Nálunk addig apával van a gyerek vagy ha nem megoldható, akkor egy barátunk vigyáz rá. Eleinte lelkiismeret-furdalásom volt, de arra gondoltam, a gyerekemnek egy élő, mozogni tudó anyára van szüksége!

Annyit azért elmondanék, hogy ne keseredj el, ha kilóban nem látod az eredményt, mert fogyni csak akkor fogsz, ha fogyózol is. Én is ugyanúgy vagyok, mint te, csak még többet kellene leadnom. Kilóban semennyit nem fogytam, viszont centiben annyit, hogy nagyok rám a szülés előtti ruhák. Ez szűk fél év eredménye.

2011. febr. 16. 13:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Bízd apára, mamára inkább.
2011. febr. 16. 15:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem is egy 17 hósom van, én dolgoztam végig a terhesség alatt is és azóta is, hetente többször járok be az irodába, üzleti megbeszélésekre, azért 17 hósan meg már meg is érti, mi a helyzet. Szerintem kifejezettem jót tesz neki, ha kicsit távol is van tőled, mert lassan egyre többet lesz ilyen helyzet.
2011. febr. 16. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!