Honnan tudod, hogy a foga fáj a babádnak, ha éjjel felébred?
Igen, nálunk is ez a helyzet, úgy 2-3 óránkét ébred, először éjfél körül. Ritkán van olyan, hogy 2-3 óra körül ébred először, annak már nagyon tudok örülni! :)
Várom a további válaszokat, hátha valaki tud ebben segíteni nekünk.
Sziasztok!Igazi segítséget én sem tudok nektek adni, inkább csak bíztatlak titeket, hogy szerintem jól csináljátok, hogy kedvesen /még ha fáradtan is/ felkeltek, szopiztatjátok őket. Én ugyanígy tettem, kislányom jövő hónapban lesz két és fél éves. 21 hós koráig szopizott, és mostanra értük el, hogy csak egyszer ébred éjjel. Érdekes, amikor belenyugodtam a sok éjelli ébredésbe és talán még nagyobb nyugalommal bújtattam magamhoz, akkortól ritkábban ébredt. A fog kibújása biztosan zavarhatja, én is általában erre fogtam.
Visszagondolva erre a nem könnyű időszakra, csak annyit tudok tanácsolni, hogy továbbra is türelmesen keljetek fel hozzájuk. Akkor biztosan boldog, kiegyensúlyozott babák lesznek. És lám, ez az időszak sem tart örökké. Vannak akik nekem is azt mondták, hogy zárjam rá az ajtót, nehogy a fejemre nőjön... Hát, aki ezt teszi, annak nem sok ötlete van a gyermekneveléshez. Persze akinek nem inge, ne vegye magára.
Kitartást nektek! Szépen bújnak a fogacskák!!!! És ez jó!!! Üdv: E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!