5-6 hetes babád mellett mennyit tudsz aludni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 10:42
1/9 anonim válasza:
Én akkoriban 6-7 órát aludtam éjszaka, plusz még egyet délután.
2/9 anonim válasza:
Szia mi csak 4hetesek vagyunk, de gondoltam írok:)
Nekem iszonyat nagy szerencsém van, este 9óra körül eszik, utána hajnali 1-fél2körül, eszik, büfizik majd alszik is rögtön vissza, majd utána 5óra körül eszik büfi, alszik, majd reggel 8körül:) Akkor már fenn van 1-2órát:)
Ugyhogy éjjel csak ilyen fél órákra kell felkelnem, nem kell járkálnom vele, szóval ha 10körül lefekszem reggel 8ra teljesen kitudom magam pihenni.
Hozzáteszem hogy sajnos tápszeres.
Nektek hogy telnek az északák?
3/9 anonim válasza:
Nálunk még változó! A mostani éjszakánk szuper volt 2-kor és 7 kor kelt fel enni. Az előtte éjszakánk maga volt a pokol éjféltél 3-ig ordított, de 6-kor már újra fent volt. Ebéd után leszoktam feküdni a 2.5 évesemmel aludni, persze ha szerencsém van és a kicsi is éppen alszik. Előtte kiszoktam vinni babakocsizni, a levegőn rögtön beájul, így én is tudok aludni (inkább pihenni, mert nappal nagyon éber vagyok, meg általában ilyenkor zenél a gázos, jégkrémes, halas kocsi).
4/9 anonim válasza:
A 3. válaszoló vagyok! Nekünk is kell már pótolni. Megkérdezhetem a 2. válaszolótól, hogy ti milyen tápszert esztek? Nem fáj tőle a babád hasa?
5/9 anonim válasza:
Szia 2,vagyok.
Milumil milupa HA-s tápszert eszünk, nem fáj tőle a pocija, csak kicsit sokat bukik tőle:(
6/9 anonim válasza:
mi 7 hetesek vagyunk, általában az esti fürdés után szopi, aztán 9-reggel 6 ig alvás, nem kel fel enni, csak a cumit szokta kérni ha megébred egyáltalán.régebben még éjfél körül evett egyszer és úgy aludt reggel 6-ig, de már ezt is elhgyta. cserébe nappal 2.5 óránként eszik, és megeszi a maga kis 600-700 as adagját. Délelőtt alszik általában 1x másfél órát, vagy2x 45 percet. Ebéd után jön a séta akkor is alszik kb 1 órát, aztán a 3 körüli szopinál másfél óra alvás , és utána más viszont éberebb és nem nagyon alszik, így a fürdés utáni szopinál már beájul és szerintem ezért tudja végigaludni az éjszakát.
7/9 anonim válasza:
Ismét 2,vagyok, még annyit hogyha nyűgösködik éjszaka, nem járkálok vele meg hasonlók. Hanem fekszem a ágyban és rárakom a hasamra, kb 5perc alatt elalszik, aztán átrakom a kiságyba
8/9 anonim válasza:
ejszaka 8 orat aludt vegig,most 8 hetes,mar 9-et..
9/9 anonim válasza:
Köszönöm a 2. válaszolónak, hogy vissza írt! Nekünk a Humana Ha 1-et írta fel a gy.orvos, de szerintem attól fáj a babám hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!