Mennyibe kerül a doki által felírt Beba Ha, amit a gyógyszertárban tudok kiváltani?
Figyelt kérdés
750g-t írtak fel, 3 dobozzal, még nem vettem így, és kíváncsi vagyok olcsóbb-e mintha csak úgy a boltban venném meg.Köszsönöm2011. febr. 8. 20:30
1/7 anonim válasza:
2000-2200 körül. Én még nem láttam HA-t boltban csak simát.
2/7 anonim válasza:
Biztos, hogy olcsóbb úgy. De amúgy boltokba nem is nagyon lehet kapni olyat ami 0-6 hóig adható, főleg ha HA-s, mert azt úgy is receptre gyógyszertárban veszik az anyák.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Kisfiam 10 hónapos múlt, de már nincs anyatej, így ezt írták fel, csak kíváncsi voltam mennyi lehet.
2011. febr. 9. 06:41
4/7 anonim válasza:
10 hónaposan Beba HA? Az nem újszülöttkortól való? Lehet már nem is lesz neki elég laktató. Megkérdezhetem, hogy van-e esetleg tejallergiája, vagy a gyanuja fennál? Eszik joghurtot, sajtot, túrot? Mert ha nincs ilyen probléma, akkor felesleges receptre HA-sat venni. Ilyenkor már 2-es, 3-as számjelzésű tápszereket ajánlottabb adni, és azt boltokban megkapod, és ha akció van, jóval olcsóbban, mint receptre a HA-sat. Pl. most pont a bebát akciózzák a dm-ben, és így 1600-ra jön ki egy doboz, nem 2200.
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Mindent eszik, sajtot, joghurtot, túrót, és nem allergiás semmire, szerencsére.Nagyon jó étvágyú:)
Igazából 8 hónapos kora óta a sima Bebát kapja, meg Milupát is kapott már, de a Beba jött be.Viszont a védőnénim a múltkor észrevette a dobozokat, és kérdezte, hogy már nincs szopi, így számára akkor derült ki a dolog, és ő mondta,hogy írassunk fel ha-t.Igazából nem érzem annyira szükségesnek, mert már két hónapja kapja a simát, amit a boltban veszünk meg neki, csak kíváncsi lettem volna, hogy vajon mennyi az ára.
2011. febr. 9. 13:06
6/7 anonim válasza:
Akkor ne váltsd ki. Én azt hittem kisebb babáról van szó, hogy ilyen tápszert írt fel neki, de ha 10 hónapos, és már evett sima tápszert, amitől semmi baja nem volt, akkor teljesen felesleges, és anyagilag sem jártok jobban. Nem nagyon értem mért buzgolkodott a védőnő. Vegyed csak azt neki, amit eddig.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. febr. 9. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!