Milyen márkájú fülhőmérőt vásároljak?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok, árak stb...? Előre is köszönöm a válaszokat!2011. febr. 8. 15:05
1/12 anonim válasza:
Nem megbízhatóak, csak a popsiba dugható egyszerű digitálisat ajánlják az orvosok.
2/12 anonim válasza:
Nekünk van, én semmilyet nem vennék, pedig a mienk márkás, 9 e ft volt.
3/12 anonim válasza:
mi vettünk egy elég drága, német homlokhőmérőt. de sajnos nem elég pontos. gyakorlatilag arra jó, hogyha bizonytalan vagyok, akkor először azzal mérem a babám hőjét (akár álmában is), és ha 37 felett mutat bármit, akkor popsiban is meg kell mérni.
4/12 anonim válasza:
Tesomek is vettek, es mergukben majdnem kihajitottak... Teljesen pontatlan volt. Digitalissal, popsiban merve, ez a legbiztosabb a babaknal.
5/12 anonim válasza:
Nem megbízhatóak.
Sima digitálisat vegyél a patikában 1000 Ft-ért, és csókolom.
6/12 anonim válasza:
Nekünk Omron van, szeretem.
Van még egy eladó Omronom is, ha érdekel.
Elég egy a családba.
7/12 anonim válasza:
A többséggel értek egyet. Nem ér semmit, ablakon kidobott pénz. Pedig a bababoltban erre mondták, hogy jó, a többi fajtát mindig visszahozzák.
Hát ez sem jött be...
8/12 anonim válasza:
Omron, 9000 Ft volt. Nagyon pontos. Összehasonlítottuk a higanyossal. Én nagyon szeretem, éjjel is megbírom mérni a lázát, és észre sem veszi. A kúpot is utálja ezért döntöttünk fülhőmérő mellett. 5,5 hónapos volt amikor vettük.
9/12 anonim válasza:
nekünk is omron van,d e valahogy én sosem tudtam normálisan megmérni a hőjét. sosem mutatott pontos eredményt. csak pénzkidobás volt.a digitális hőmérőben bízunk ami a popsiba jó.
10/12 anonim válasza:
Semmilyent ne vegyél, az orvosok nem tanácsolják. Egy jó minőségű digitális kell! Nem mindegy, ha a lázas gyerekednél 1-1,5 fokokat is téved :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!