4hónaposomnak adjak bébiételt? (Anyatejes. )
ha eddig csak anyatejet kapott, akkor szerintem semmiképp ne adj mást. ha van elég tejed, akkor 6 hósan kezdd a mellétáplálást. a babádnak ez a legjobb! a 4hótól táplálás a bébiétel gyártóknak jó.
szerencsés vagy hogy tudsz szoptatni, amíg lehet próbáld meg a tejcid zsírosítani, megnövelni a mennyiséget, és utána kezd el.hidd el nem olcsók :)
nekem 7hetesen a tápszer mellett már almapürét evett, mellé a levét, és 2,5hónapos kora óta házilag készített pépeket is kap.répa, sütőtök, banán, paradicsomos burgonya, stb.
mindenki ki volt akadva hogy jajj nem szabad, meg ilyenek, de a babám 3hónapos és 6kg. (64cm)
bukás elleni tápszerből 2óránként eszik, és ez rengeteg.
ezért kap már egy ideje, és nem szorulásos, nem pöttyös, sőt nagyon szereti őket :)
és én is örülök hogy nem csak azt a moslékot eszi :)
de ha tehettem volna, én is szoptattam volna 6hós koráig.
utána már állítólag nem annyira jó a minősége a tejnek mint előtte-de ezt jobban tudják akik szoptatnak.
amúgy zárójelben megjegyezve csak Magyarországon csinálnak parádét ebből a kaja dologból, mert a 4hónaposoknak való kaját máshol 2hóstól simán adják.
dehát itt ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!