Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baby Design vagy Giraffe Club...

Baby Design vagy Giraffe Club babakocsit válasszam?

Figyelt kérdés

Kislányom 8 hónapos, neki szeretnénk venni egy könnyű, de minőségi sport babakocsit, amit autóban is könnyen lehet szállítani, és kényelmes is. A Baby Design Minit, Sprintet, Tinyt nézegettem, valamint a Giraffe Club ST-410-es modelljét,a 3 kerekűt.

Tudnátok segíteni, melyik jobb szerintetek? Lánykám nem pici baba, 9200 gr és 73 centi.

Köszi előre is a válaszokat!

2011. febr. 8. 12:06
 1/7 anonim válasza:
én az utóbbira szavazok
2011. febr. 8. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:

A giraffe club-ot választanám én.

Barátnőmnek volt ilyen márkájú kocsija, nagyon szerették.

És jobban is tetszik, nagyon jó kis kocsinak tűnik :)

2011. febr. 8. 13:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha nem haragszol, én ajánlanék neked egyet:Peg Perego P3.

Imádjuk, nagyon kényelmes, könnyű, strapabíró, jól kezelhető.Nem nyeklik nyaklik.

Hétvégén vettük meg a 10 és fl hós kisfiamnak, az első útján kamerázni kellett volna...:))

2011. febr. 8. 17:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Giraffe Clubot vettünk, a 3 kerekű sport változatot. A Peg Perego is nagyon jó kis babakocsi, de 2. kocsinak drága sztem.
2011. jún. 2. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:

szia. hogy vált be a kocsi?

én is ilyet néztzem most, árban jónak tűnik. van rajta kémlelőnyílás a kupolán?

[link]

és miylen színűt vettetek és hol? köszi a választ.

2011. júl. 22. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
még annyit ha olvasol hogy háttámlája stabil? olvastam hogy nem hagyományosan állítható, hanem pánttal? és hogy 15kg-ig hazsnálható. a lányom most egy éves, kb. 75cm és 9400g.
2011. júl. 22. 23:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, nem jelezte ki a rendszer, h. komment jött. Azért írok a kocsiról, hátha másnak még aktuális lesz, ha ide téved.

A Bippa Kft üzletében vettük Pesten, googleba beírjátok, és kidobja a címet. Narancs-szürke színű, de volt kék-neonzöld is. Támlája egy mögötte elvezetett csattos övvel állítható. Sztem nagyon jó ez a megoldás, mert olyan dőlésszögben állítom be, amilyenben akarom. Kényelmes, nagy babakocsi, kényelmesen elfér benne a most 15 hónapos lányom, aki 12,5 kg. Könnyen kormányozható, masszív babakocsi, ugyanakkor könnyű. Nem bántuk meg, hogy ezt vettük meg. :)Ja és a kupoláján van kémlelőnyílás. Jár hozzá lábzsák is.

2011. szept. 19. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!