Melyik babakocsit válasszam?
Figyelt kérdés
Látszólag egyforma babakocsik, mégis érdekelne, hátha valamelyikőtöknek van, ill. használ a felsoroltak közül. Ha igen, kíváncsi lennék a tapasztalataitokra.
2010. nov. 13. 18:08
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekünk Espiro magic 3-om van, ami az 1-nek a 3kerekű változata, tehát csak arról tudok nyilatkozni. Amúgy már bánom, hogy nem a 4 kerekűt vettem belőle, azzal könnyebb pl. mozgólépcsőzni... Szóval, mi szeretjük, könnyen tolható, helyből fordul, nagyon kicsire összecsukható. Sajnos a fékje nem tökéletes a miénknek (nem tudom, típushiba-e vagy csak mi fogtuk ki azt, aminek nem a legjobb, esetleg elbénáztunk valamit és tönkretettük). A bevásárló hálója is elég kicsi, nagy bevásárlást nem tudsz vele intézni, csak ha autóval mész. Mondjuk, mivel kicsire csukható, bármilyen kocsiban kényelmesen elfér. Remélem tudtam segíteni. Üdv!
2/3 anonim válasza:
Azt, aminek van karfája, és mégjobb, ha az fóliázott. A kupola magasságát nem árt élőben megnézni, hogy nehogy nagyon alacsony legyen, és a baba hamar beverje a buksiját.
3/3 anonim válasza:
Én a harmadikat választanám,nekem az tetszik a legjobban,de lehet azért,mert hasonló a miénk is ehhez.
Ja,és tök jó nagy a kupolája,jól belehet huzni neki,ami nagyon jó doldog szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!