Van ilyen, hogy 5 hetes baba nem tud elaludni?
én nem szoktattam kézbe a lányom, hanem a kiságyban feküdt és simiztük a fejét, a hátát, közben bőszen cumizott, így aludt el. most, hogy elmúlt 1 éves, többször előfordul, hogy a kezemben, vagy rámborulva alszik el. de nem bánom, mert így egyrészt nyugodtabban és gyorsabban elalszik, főleg ha fáj valamilye, vagy már nagyon fáradt. végül is ezért vagyunk.
de ha elég neki a közelséged, akkor nem kell feltétlenül ringatni, elég, ha lehet, ha mellette vagy, simogatod, fogod a kis kezét...stb. először ezt próbáld ki, és ha nem jön be, akkor jöhet a ringatás. de ha ajánlhatom nem sétálj vele, mert 8-10 kg-mal az már igazán megterhelő:-)
köszönöm.
én is sokszor cicin nyugtatom, altatom el. jó olvasni, hogy más is csinálta így. a simogatás nem segít, neki úgy érzem testközelség kell ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!