Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért használják kevesen az...

Miért használják kevesen az aventes babakozmetikumokat?

Figyelt kérdés
azt tapasztalom a kérdéseknél is meg általában is, hogy ekvesen használják őket, pedig az egyik legjobbak, hiszen természetes anyagokból van, nem allergizálnak, stb... Csak az ára miatt nem használják vagy miért?
2011. febr. 7. 13:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
nem értem a felháborodást, nincs baj a szaglásommal. Nem szeretem, ha gyereknek állandóan illata van, egy idő után idegesít. Pedig nyáron azért csak kenegetni kell a hajlatokat. Úgyhogy átálltunk egy más fajtára, és így a pici "szagát éreztem minden puszinál" Ráadásul nagyon sokáig megmarad az illata, pont mint egy jobb parfümnek. A folyékony állag sem adott annyi pluszt, hogy ez legyen a kedvenc. Megkérdezted én válaszoltam, nem értem miért kell ezen felháborodni?
2011. febr. 11. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!