Éjszaka ha teát adok az 5 hónapos babámnak rászokhat? Vagy majd egy idő után leszokik?
attól függ. ha csak megszokásból ébred érte, akkor nem fog leszokni, ha azért ébred, mert vmi baja van, (pl fogzik), akkor sztem nem érdemes neki teát adni ezért).
bár persze ha az enyém ébredt éjjel anno, akkor mindig kapott cicit, de ő miután kijöttek a fogai, leszokott erről magától. de a cumisüveg a cicivel ellentétben mindig teli van, azért érdemes ébredni, az én tejem meg egy idő után jócskán leapadt, azért már nem volt érdemes. :)
a barátnőm mindig adott teát a kicsijének, ha ébredt éjjel, eredményeképpen most másfél évesen a gyerek 3-4 cumisüvegnyi teát elfogyaszt egy éjjel (az kb 1 liter), ami sztem rengeteg, ahhoz képest hogy egy cukros löttyről beszélünk főleg, és nem mellékesen a bartnőmnek 3x kell éjjel pelust cserélnie, ami ennyi idősen szintén nem tekinthető normálisnak.
de ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!