2 hónapos kislányomnak miért nincs már 6 napja széklete?
Nálunk is így volt, sajnos.
kb. minden 5. napon volt csak kaka. Akkor adtam neki kúpot, amikor már láttam, hogy szenved.
Ha már a 6.nap, akkor lehet, hogy érdemes lenne.
szia
Próbáld ki a laevolac laktulóz nevű szirupot,ehhez nem szokik hozzá viszont a kúphoz igen.
igaz mi tápszeresek vagyunk de ez bevált!
Köszi a gyors válaszokat!Kipróbálom a laevolac-ot,máris megyek a patikába.A múltkor a kúptól 12 órán keresztül volt széklete megállás nélkül és persze visítva...Nem bírnám ki mégegyszer!
Puszi!Majd megírom mi lett!
Szia, az én lányom is kb 2 hónaposan nem tojt 1 hétig (csak anyatejes). Adtam neki cukros kamillateát - semmi, hőmérőztem, masszíroztam a pocakját, melegvízes zuhany a pocira - semmi. Végül adtam neki egy icipici laevolac szirupot, és attól kijött minden.
Aztán megfigyeltem, hogy akkor nem kakil, ha én sok csokit eszem. Így most próbálom visszafogni magamat, elég nehéz, de ez van. Most 3 hós.
Hát drága sorstársaim a hőmérőzés bejött!!!Olyannyira,hogy azóta úgy néz ki már megy egyedül is(kopp kopp kopp).Ma már 2-szer volt meglepi a pelusban!
Puszi mindenkinek!Kedves utolsó válaszoló:a csoki nekem is létfontosságú és bizony tényleg ettem én is rendesen,de hála hogy felhívtad rá a figyelmemet,mától én sem eszek!Puszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!