Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Zöldségekkel nem boldogulunk...

Zöldségekkel nem boldogulunk mi a teendő? 6hónapos baba anyukája

Figyelt kérdés
üvegeseket próbáltam eddig a gyümiket napi egyszer fél üveggel azokat eszi szépen de a zöldségektől szó szerint hányt, próbáltam a répát céklát borsót...lehet hogy nem elég édes?vagy próbáljam később még korai?mi tehetek.foga most jött ki kettő...
2009. febr. 9. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
répával, céklával, borsóval kezdted? sztem nem túl jó választás kezdésnek, nehéz hasfogó ételek illetve a hüvelyes eleve nem jó kezdésnek mert sztem még nem érett a pocakja rá. Próbáld meg krumplival kezdeni kis almával v más gyümivel keverve. Próbálj sütőtököt, az édes és általában minden babó nagyon szereti. itt egy link a szilárd ételek bevezetéséről, jó támpont [link]
2009. febr. 9. 15:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Te magad készítsd őket. Én egy KISMAMA újság receptje alapján csinálom, ezeket az én kisfiam nagy örömmel eszi.

200 fokos sütőben jénai tálban sütőfóliába csomagolj be egy burgonyát ( sárga héjú fajtát, Ellát)és sárgarépát. A répacukor kissé le fog pirulni, de nem baj. Isteni krémesre sülnek 1 másfél óra alatt. Többet csinálj, úgy gazdaságosabb. Kapard ki karalábévájóval a belsejüket. Ezt kapja a baba. Anyatejjel, tápszerrel pürésítsd, miután szitán áttörted. Botmixerrel gyorsabb, csak a tapétaragasztó állagú lesz. Az íze mindenesetre olyan isteni, hogy lehet a baba így is úgy is szívesen eszi majd.

Jó étvágyat kívánok!

2009. febr. 9. 15:43
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi én balga azt gondoltam ha már eszi a gyümit akkor bármilyen zöldséget ehet...
2009. febr. 9. 15:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem jó zöldségekkel kezdted sztem. A sütőtököt imádják a legjobban a babák (legalábbis a többség) és ezt rögtön keverheted almával, amit már ismer! Illetve a krumpli is jó almával!
2009. febr. 9. 16:06
 5/9 A kérdező kommentje:
elösször várjam meg még megeszik egy egészadagot a gyümikből aztán adjam a zöldséget vagy az nyugodtan mehet közbe is illetve keverve?
2009. febr. 9. 16:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Mehet egybe,pl alma burgonyával.Az enyém nagyon szereti.

Hat hósnak már van sok bébikaja.Sütőtök almával,ilyesmi.Elöször a 4 hós kajával kezdd.Nekünk se megy a répa meg a borsó,nem szereti,de tegnap sóska volt az ebéd,vettem ki belőle egy evőkanálnyit(még fagyaszott volt),egy közepes krumplival összefőztem,és mivel mi már eszünk husit,azt is főztem bele,és összeturmixoltam.Imádta:)

6 hós kisfiú anyukája

2009. febr. 9. 16:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Közben kezdheted a főzeléket! Sütőtök-alma üveges sokféle van, nagyon jók, de amit te csinálsz az még ízesebb .
2009. febr. 9. 16:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Kettővel feljebb vagyok.Azt elfelejtettem írni,hogy ha te készíted a kaját ne tegyél bele cukrot,és sót is annyit,h szinte semmit:)
2009. febr. 9. 16:35
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi csajok!
2009. febr. 10. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!