Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miből gondoljátok, hogy...

Miből gondoljátok, hogy tévesen riasztott a légzésfigyelő?

Figyelt kérdés

Már többször olvastam itt, többen írtátok, hogy több alkalommal is tévesen riasztott. Most megint eszebe jutott ez a kérdés.

Nekünk is van, Angelcare típusú, nem a bébiőrös.

Ha hosszabb ideig kimarad a légzés, pittyen egy hangosat figyelmeztetésként, majd ha továbbra sincs mozgás, akkor ütemesen hangosan sípolni kezd.

Na, egyszer arra ugrottam ki az ágyból, hogy pittyent ( nem az elem merülése volt, mert azt is jelzi), rohantam a gyerekhez és ficergett. Biztos vagyok benne, hogy a pittyenéstől vett levegőt és rendeződött minden. Ilyenkor szerintem nem lehet megmondani, hogy tényleg hosszabb ideig nem vett levegőt, mert nem voltam ott, pont ez a légézsfigyelő lényege.

Aki azt gondolja, hogy téves volt, az tulajdonképpen miből hiszi ezt? MIkor sípolt tévesen?

Nem mintha ez bármit is befolyásolna, de kíváncsivá tettetek. Tegnap is volt egy erre utaló kérdés, vagyis a válaszokban volt.

2011. febr. 6. 14:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nálunk is úgy volt riasztás - tévesen -, hogy a kisfiam édesdeden szuszogott, és vett levegőt, miközben a ketyere meg vijjogott. Nálunk az volt a gond, hogy kisfiam lemászott az érzékelő lapokról, meg az is, hogy a kókuszmatrac kicsit megszorult az ágyban, és nem érintkezett a légzésfigyelő érzékelő lapjaival, úgyhogy nálunk az segített, hogy az érzékenységen feljebb állítottunk, így megszűntek a riasztások. Gyári hármas beállításon alig érzékelte a kisfiam lélegzetvételét, viszont 4-5 közé állítva már akkor is érzékelte a mozgást, ha kisfiam az ágyra keresztbe feltett pelenkázó lapon volt rajta.
2011. febr. 6. 20:50
 22/22 anonim ***** válasza:
22%
Na, megint összehordott egy csomó okoskodó hülyét a "szél", akiknek fogalmuk sincs a témáról, amiről írkálnak.... :-))))
2011. febr. 7. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!