Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményezek erről a...

Mi a véleményezek erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 4. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát jól néz ki, de ugye nem haragszol? de a kerekei nagyon gyengék, könnyen kitörhet, tudom, mert Nekem is hasonló van, csak az enyém hátsó kerekei duplák, és vaskosabbak is, mégis többször volt már, hogy nem tudtam pl áttolni egy nyamvadt füvön se, mert azt éreztem, hogy kitörik...hát akkor ez még vékonykább...A bnőméké ki is tört, hasonló fazonúnál...

ja, és nem tudom, ha újszülöttnek gondoltad...nem lehet vizszintesig dönteni...az baj szerintem...

OFF:

amúgy ilyesmit szerintem kapsz a Vaterán, vagy a Teszveszen sokkal olcsóbban!

szió

2011. febr. 4. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is ezt néztem ki a neten tavaszra, de mikor elmentünk, és belepróbáltuk a gyerkőcöt... túl kicsi a hátsó kereke, nem tudom,hogy játszótérre hogy lehet betolni, meg olyan alacsonyan ült benne a fiam... megpróbálva nem tetszett.

Mi végül e mellett döntöttünk, mikor végig próbáltuk az összeset a gyerkőccel, meg összecsukva.

[link]

2011. febr. 4. 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet el fogsz pontozni emiatt, de az, hogy NE vedd meg!! Tesóm 3 hónapja vett ilyet a Brendonban, kinyitották és eltört a váza (teszem hozzá nem a húgom volt brutális), visszacserélték neki egy ugyanilyenre majd beleült a gyerkőc (1,5éves 11kg-os kis srác) és nagyon nehezen lehetett irányítani, meg állandóan nyikorgott a kereke, úgyhogy megint visszavitték, de akkor már egy másikat vettek.

Nekem erről van saját tapasztalatom és ez sztem szuper jó, nekünk nagyon bejött:

[link]

(Itt a legolcsóbb és sok szép színben van)

Remélem, hogy tudtam azért segíteni.

2011. febr. 4. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálunk rossz az út, úgyhogy a kis kerekei miatt nem venném meg, de egyébként a Hauckot én jó márkának tartom. Egy ülni tudó babának egyenes útra jó kocsi lehet.

Nekem az nem tetszik benne, hogy a lábtartója nem emelhető fel. Nekünk is hasonló volt, de mikor az egy éves kislányom elaludt benne jó lett volna feltámasztani a lábát. De ez csak az én bogaram :)

2011. febr. 4. 21:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket. Jó pár dologra hívtátok fel a figyelmemet amit eddig nem néztem:) Köszi!!!
2011. febr. 4. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk is olyan babakocsink(Baby design mini) van,mint a második 21.06os kedves válaszolónak,ugyh én is csatlakoznék hozzá,h mi is nagyon szeretjük,csak jókat tudok róla mondani,nekünk pont az a türkizkék-sötétkék szinü van,ami a linkben! :)

Amit belinkeltél,igy külsöre nem rossz,viszont szerintem is kicsik a kerekei,illetve a lábtartója sem tetszik nekem,h nem lehet állitani.

2011. febr. 4. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!