Anyucik, melyik mellett voksoltok?
Figyelt kérdés
A véleményetekre lennék kiváncsi,h melyik pelus bir több pisit szerintetek?A libero vagy a pampers?
Elöre is köszi!
2011. febr. 4. 16:47
11/21 anonim válasza:
Nappalra pampers éjszakára Liberó!Éjszaka Pampers nekünknem bírja ki!Van ,hogy még a Liberó sem :( !
14/21 anonim válasza:
Nekünk a libero jött be, a pamperstől kiütéses lett a kislányom feneke:(
15/21 anonim válasza:
libero a jó
pampers vékonyabb volt, de kifolyt belőle a cucc
16/21 anonim válasza:
Libero sokkal többet bír és erősebb anyagból van,nem folyik úgy szét,,pampers szinte lelóg a térdéig,ha egy kicsit több pisi van benne.
17/21 anonim válasza:
Libero jobban bejött, a pampersből kijöttek a golyócskák ha sokáig volt rajta
18/21 Katus007 válasza:
Nekünk a Pampers vált be.
Szerintem kellemesebb a babának.
Simán kibírja az éjszakát.
Jobb az anyaga, és
a Liberoból minden kifolyt a fiamnál.
19/21 anonim válasza:
Libero
De van olyan pelus, ami tényleg sokat bír, csak az nincs a listádon:)
20/21 anonim válasza:
nekem kisfiam van, de nem tudtam úgy liberot ráadni, hogy ne folyt volna ki a pisi,pedig több méretet is próbáltam már. én pampers fan vagyok, este 7kor ráadom a kicsimre, reggel 8kor veszem le és bírja. pedig sokat pisil, mert éjjel is iszik, megmértem tegnap reggel kíváncsiságból 490g volt a pelus.(pampers)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!