Milyen szempillaspirál mellett voksoltok?
Figyelt kérdés
Elég kevés és rövid szempillám van. Érdekelne, hogy milyen márkájú szempillaspirállal érhetném el hogy legalább dúsabbnak látszódjon?2010. szept. 1. 10:35
1/8 anonim válasza:
Maybelline the colossal volum express-egy duci sárga spirál lila felirattal.Ha pesti vagy, érdemes inkább az Ázsia Centerben megvenni, kb. feleannyiért, mint a DM-ben.
2/8 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval...bármelyik loralt vagy 4000 ftos spirált lepipálja.
1800 ftért sztem csúcs.
3/8 anonim válasza:
Előző vagyok. De most tervezem kipróbálni azt az 3 fokozatos állítható spirált, asszem rimmeles. Azt mondják, az is jó.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :)
2010. szept. 1. 15:13
5/8 anonim válasza:
maybelinne falsies volum'express. csodákat művel, 1900 Ft érte egyátalán nem sok.
6/8 anonim válasza:
Én Astor Big and Beautiful-t használok. Nekem nagyon bevált. 2300 forint dm-ben.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2010. szept. 3. 07:20
8/8 A kérdező kommentje:
Természetesen mindenkinek jár a 'zöld kéz'! :)
2010. szept. 3. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!