Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ekkora a "homály" a...

Miért ekkora a "homály" a lisztérzékenységgel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

sziasztok! lisztérzékeny vagyok.

nem értem, miért nem tájékozottabbak a háziorvosok, védőnők ezzel kapcsolatban. ma ugyanis már nem az az irányadó, hogy a babák 1 éves kor alatt ne kapjanak glutént. erről a héten beszélt nekem egy lisztérzékenységgel foglalkozó orvos (Heim Pál, coeliákia centrum).

hihetetlen, hogy anyukák fizetnek a drága gluténmentes kekszekért, pedig nem is kellene...

de ami még bosszantóbb, hogy a háziorvosok is annyira "satuk", hogy a legtöbb képtelen felismerni a lisztrézékenység gyanúját egy kicsinél! pedig tényleg nem különleges dolog már ez, sajnos... viszont nagyon fontos, hogy addig felismerjék, míg komolyabb bajokat nem okoz.

tudom, hogy több dolgot is említettem, de érdekelne a véleményetek! azoké is, akik rendszeresen lepontoznak értelmes válaszokat a lisztérzékenységgel kapcsolatban ezen az oldalon (nem csak az én válaszaimra gondolok).

köszi!

2009. febr. 8. 18:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést megjegyeztetem, ezért írok most ide
2011. aug. 25. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!