Ez valami rossz vicc? Mondjátok, hogy igen. Ha az, kinek van erre energiája?
2011. febr. 4. 13:22
11/20 anonim válasza:
Jézusom...Nem vagyok a fenyítés ellen,mert néha tényleg muszáj egy kisebb pofont elengedni,de azért ez! Már ott baj van,hogy ki az a hülye aki ezért egy forintot is kiad...Meg azért ne már más verje meg a gyerekemet.(Bár hozzá teszem eddig egyszer sem ütöttem meg)
6 éves kislány anyukája
27L
12/20 anonim válasza:
Szíven kihívnám őket és 10.000-ért szívesen el is veretném akárhányan jönnek!
13/20 anonim válasza:
Ez csak vicc lehet, ugyanis a gyerekek fizikai bántalmazását törvény bünteti.
14/20 anonim válasza:
Én ezt nem tudom viccnek venni,mélységesen felháborodtam! Ki az a szülő,hogy végignézi,hogy más veri el a gyerekét!Képzeljétek el: jön egy idegen,odamegy a gyerekhez,és elveri azért mert pl tegnap rossz volt... hol tanul ebből az a gyerek?!
15/20 anonim válasza:
ez tuti vicc!!!hogy találtál rá???
16/20 anonim válasza:
Persze, hogy vicc, én röhögtem rajta.
17/20 anonim válasza:
Remélem, ez csak valami hülye vicc. Aki ezt kitalálta, megérdemelne egy jó kis hideg zuhanyt.
18/20 anonim válasza:
10.000ért én is megverem őket!
20/20 anonim válasza:
Az enyémet megnevelhetnék...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!