Mit mondtok, be kell hidegben kötni sállal a gyerekek száját, hogy ne szedjék be a hideg levegőt?
a száját sose kötöttem be csak a nyakát!
én se vagyok a hive.. nem tudom ki találta ki a hideg levegő nem árt a tüdejének.
Sosem kötöttem be egyiknek a száját sem, a nagy még sálat se nagyon tűrte/tűri magán.
A kicsinek -22 hónapos-se kötöttem be
A szájbekötéssel csak az a gond, hogy ha véletlenül akár egyet is szippant a kinti hideg levegőből a páradús meleg levegő után, amit a sál alól szított, az biztos megfázás.
Gondold csak végig: te kivinnéd akár egy pillanatra is a kicsit forró teás inhalálás után? Mert ez ugyanaz.
Egyébként az orrban vannak melegítő járatok, a torokban pedig a mandula védi a légcsövet a közvetlen hideg levegő hatásától...
Sosem tettem sálat se a nyakukra, se a szájukra, se sehova!
Mert mi van, ha benyelik a hideg levegőt? Az ég adta világon semmi bajuk nem lett akkorsem, amikor mínusz 9 fokban kint rohangáltak és röhögtek.
A torkuk nem ettől gyullad be
Nekem anno mindig betekerték, állandóan beteg voltam :( Ráadásul asztmás.
Én már nem teszem és láss csodát a kicsim még csak 1* volt beteg azt is az apjától kapta el. Igaz anyukám egyfolytában szekál, hogy tekerjem be stb...
Amúgy rengeteg picit látok csak a szeme pislákol ki szegénykének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!