Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálás 4 és fél hónapos...

Hozzátáplálás 4 és fél hónaposan, ha megállt a súlynövekedés?

Figyelt kérdés

2 hete nem hízik a lányom. Védőnő szerint kezdjem el a hozzátáplálást. Szerintetek?

Amúgy kap anyatejet és tápszert is.

2011. febr. 3. 19:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ez és egy ismerősömnél is, én utána olvastam és azt láttam, hogy van egy súly stagnálás 4-5 hónapos kor környékén, amikor 1-2 hétre megáll a gyarapodás. Utána megindul megint. Nálunk ez történt, megint hízik. Mondjuk azt is érdemes megnézni, hogy közben nem nőtt-e hosszra. Például nálunk egyszerre csak az egyik szokott menni (vagy gramm vagy centi).
2011. febr. 4. 10:15
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A több szopi nem jött be, nem nagyon akar szopizni, de tápszerből sem eszik többet. S persze csak tudja, hogy mennyire éhes, viszont az eddigi havi hízása nagyon kevés, én meg naná hogy aggódok. De a válaszok kicsit megnyugtattak, viszont ha nem kezd el hízni hamarosan, akkor adok neki azért valami mást is enni.

2011. febr. 4. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!