Vásároltatok etetőszéket és utazóágyat? Ha igen ha nem, miért?
Figyelt kérdés
Nyárom 2szer kell majd utaznunk és az ágyat nem tudom eldönteni.2011. febr. 3. 14:57
11/12 anonim válasza:
15:18-as vagyok: otthonra természetesen kell az etetőszék, én mondjuk direkt olyat akartam, amit az asztalhoz lehet tolni, hogy velünk egyen. Én úgy értelmeztem a kérdést, hogy utazáshoz külön, vagy vinni kell e... utazáshoz már nem biztos, hogy kell külön venni. De ha meg hipersuper etetőszék, bármennyire is összecsukható, bazinagy helyet foglal...
12/12 anonim válasza:
1 éves a kisfiam. Az etetőszéket fél éves korától használjuk, először csak arra, hogy ott ücsörgött, amíg a konyhában volt dolgom, aztán utána már abban evett. Szerintem az etetőszék hasznos dolog. Kényelmes a babának és Neked is könnyebb abban etetned.
Utazóágyat is vettünk, többször járunk nyaralni és hétvégékre is el szoktunk utazni. Általában van a szállodában, nem kell vinnünk, de a nagyszülőknél fel van állítva az ágy és sokat vagyunk náluk, úgyhogy mi kihasználjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!