Amikor a babátok alszik (napközben) teljes csend van, vagy azért neszeztek egy picit?
Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 13:19
11/12 anonim válasza:
A kislányom 2 éves lesz és én sem voltam sosem "siri csendben" csak azért,mert aludt,sztem a környezet zajaihoz hozzá kell szoknia.Ha elmegy az ablak alatt egy autó,cagy valaki kint beszél,az sem zavarja,persz eza ablak be van téve.Amikor alszik,ugyanúgy mosogatok,vagy felmosok,de persze én sem porszivózok,bár volt már rá példa,hogy elszunditott,én meg simán tudtam porszivózni a mi szobánkban betett ajtó mellett,mert nem zavarta.A fiam is annak idején mikor még kisbaba volt,úgy aludt,hogy simán mehetett mellette a porszivó.
12/12 anonim válasza:
Nálunk csend van :) Muszáj, így szokta meg, mert nagyon felületesen aludt kicsi korától.
No meg ahova költöztünk lakás hiába bútoroztuk stb baromi visszhangos valamilyen oknál fogva. (előszoba-konyha)
Így marad nekem a vasalás, olvasás, láblógatás amíg alszik. :) Vagy a tv nagyon halkan, mert a gyerekszobát gipszkarton fallal tudtuk leválasztani és ha normál hangerőn megy a tévé az is áthallatszik.
Mondjuk én is csöndben tudok csak aludni...morgok is a férjemmel rendesen, ha hajnali 2-ig kalimpál a billentyűzeten az ebédlőben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!