hát 19 hósak vagyunk és kezdettől fogva zajongtunk,de kb 4-5 hónapja nem alszik el ha zaj van.Tv mehet halkan,de más nem igazán:(észre is lehet venni rajta mikor hétvége van és mindenki itthon "zajong"(anyósékkal lakunk)
2011. febr. 2. 13:22
2/12 anonim válasza:
Én olyankor mindig tévét néztem, vagy zenét hallgattam, vagy főztem, vagy telefonáltam, szóval nem voltam néma csöndben. A hirtelen, éles zajokat kerültem, ennyi.
2011. febr. 2. 13:23
3/12 anonim válasza:
Első 20-30 pervben csönd, amíg nem kerül mélyalvásba, mert addig csak felületesen alszik és mindenre felébred. Nem így akartuk, első napjaitól kedzve pár hetes koráig direkt nappaliban altattuk tv, beszéd, rádió mellett de ő egyszerűen az a típus aki nem tud zajban elaludni és amíg nem alszik méyen, mindenre felkel.
Felnőttek között is van ilyen. Ezt szoktam mondani a mindentudó rokonoknak és ismerősöknek (meg ismeretleneknek itt a neten) akik rögtön csóválják a fejüket hogy márpedig valamit elrontottam mert ha zajban tanul meg aludni akkor nem lesz baj....hát nem minden baba egyforma :)
2011. febr. 2. 13:23
4/12 anonim válasza:
elég forgalmas út mellett lakunk, úgyhogy nincs síri csend. Én csendbe vagyok olyankor és igyekszek nem zajos dolgokat csinálni, de előfordult már többször,hogy akkor mosogattam és nem ébredt fel. most 15hós
2011. febr. 2. 13:24
5/12 anonim válasza:
Az én lányom 2 éves mult, kb fél éve teljes csendben altatom nappal, kb 1,5 orát alszik, ebből az első 40 percben ha már elaludt akár furhatnék is (ilyenkor netezek), aztán felébred minden neszre. De mikor kisebb volt direkt zajongtunk, nem zavarta, és függönyt sem huztam be. Most igen. És este is most már igyekszünk csendben lenni, bár tv megy, de 10-kor alszik el, és olyankor már nem zavarják a fények (hangot lehuzzuk mig elalszik).
2011. febr. 2. 13:28
6/12 anonim válasza:
Míg pici volt, simán lehetett mellette beszélni, ha aludt.
Most már 10 hónapos, és a legkisebb zajra, suttogásra is felébred.
2011. febr. 2. 13:29
7/12 anonim válasza:
Én már annyira örülök, ha napközben elalszik, hogy wc-re sem megyek, hogy ne kelljen lehúzni. 19 hónapos. Régebben jobban aludt, akkor volt itthon némi alapzaj, de most már nem kockáztatok. Ha csenben vagyok, alszik 2- 2,5 órát, viszont ha vmi zaj van, 3/4 óra után felkel - vagyis amikor éppen a zajt hallja, csak 3/4 óráig alszik mélyebben.
Ilyenkor itt ülök, vagy tanulok :)
2011. febr. 2. 13:30
8/12 anonim válasza:
A kezdetektől zajongok, mikor alszik. Persze a hirtelen zajokat kerülöm, mert azokra összerezzen. Csak az esti elalvás előtt/közben van csend.
2011. febr. 2. 13:33
9/12 anonim válasza:
Soha nem aludt teljes csöndben (16 hónapos). Persze nem porszívózom mellette, de a mosógép megy, jövök-megyek, az ajtaja meg résnyire van behajtva. Bp-en lakunk, előttünk forgalmas út, villamos.... így van zaj bőven, de ettől még jókat alszik.
Szerintem nem jó a teljes csönd, mert később minden neszre fel fog ébredni és nem lesz jó alvó.
2011. febr. 2. 13:40
10/12 anonim válasza:
Soha nem volt nálunk totális csend napközben, ezért ezt szokta meg, nem zavarja, ha pl. a másik szobában megy a tv. Persze azért nem akkor porszívózok én sem, mikor alszik, de egyébként minden mást megcsinálok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!