Tegnap nagyon megütötte magát, lehet ezmiatt?
Sziasztok.
Nem vagyok egy parás anya, de ez tényleg durva volt
Fogtam a kezét, mentünk a hűtő felé és elengedtem a kezét hogy nyissam a hűtőt, és bumm, telibe lefejelte a követ a konyhába.
Magam sem értem hogy, hisz 15 hónapos lesz, tud esni, le szokta tenni a kezeit, a fejét fenntartja ha esik, most meg egyenesen homlokkal fejelte le
ugy enm láttam miért, hogyan
húzhattam magam után és a lendulet miatt, vagy nem tudom, azóta ezen gondolkozom
lejegeltük, pukli már nincs, csak egy lilás folt
De tegnap brutálisan nézett ki.
Most jön a kérdés...nem is tettem volna fel, ha nincs éjje ez
megébredt, és sírt, fél 2 kor és nagyon...átmentem
és ugye (bocsi)ahogy folyt az orra, jött a bal orrlukából kicsi vér is
de ezt ne úgy képzeljétek hogy ömlött, csak egy épp picike kis valami, épp annnyi hogy észrevedd hogy pirosas.
Aztán bekentem az ínyét, adtam nurofent neki meg tejcsit és fl 4 felé visszaaludt
esedékes a fogzás is, elég rég megálltunk 6 db fognál, ne megrémisztett ez a kis vérfot
Láz nincs, esés után is jól volt, mentünk szánkózni, játszottunk, most is ugyan úgy zsiványkodik, cserfeskedik, kergeti a macskákat:)
haladzsázik
ugye akkor nincs baj?és nem lehet baj ettől az eséstől?
miért volt az a kis vér?még az esés miatt?
Nálatok volt hasonló mértékű esés?
ááá még most sem értem, hogy tudta így telibe lefejelni a követ, mintha én a kezemből fejreejtettem volna...hol voltak a kezei??...
:((
bocs, hogy hosszú lett és köszi hogy kiírhattam
elég rosszul érzem magam, sajnálom szegényt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!