Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tegnap nagyon megütötte...

Tegnap nagyon megütötte magát, lehet ezmiatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nem vagyok egy parás anya, de ez tényleg durva volt

Fogtam a kezét, mentünk a hűtő felé és elengedtem a kezét hogy nyissam a hűtőt, és bumm, telibe lefejelte a követ a konyhába.

Magam sem értem hogy, hisz 15 hónapos lesz, tud esni, le szokta tenni a kezeit, a fejét fenntartja ha esik, most meg egyenesen homlokkal fejelte le

ugy enm láttam miért, hogyan

húzhattam magam után és a lendulet miatt, vagy nem tudom, azóta ezen gondolkozom

lejegeltük, pukli már nincs, csak egy lilás folt

De tegnap brutálisan nézett ki.

Most jön a kérdés...nem is tettem volna fel, ha nincs éjje ez

megébredt, és sírt, fél 2 kor és nagyon...átmentem

és ugye (bocsi)ahogy folyt az orra, jött a bal orrlukából kicsi vér is

de ezt ne úgy képzeljétek hogy ömlött, csak egy épp picike kis valami, épp annnyi hogy észrevedd hogy pirosas.

Aztán bekentem az ínyét, adtam nurofent neki meg tejcsit és fl 4 felé visszaaludt

esedékes a fogzás is, elég rég megálltunk 6 db fognál, ne megrémisztett ez a kis vérfot

Láz nincs, esés után is jól volt, mentünk szánkózni, játszottunk, most is ugyan úgy zsiványkodik, cserfeskedik, kergeti a macskákat:)

haladzsázik

ugye akkor nincs baj?és nem lehet baj ettől az eséstől?

miért volt az a kis vér?még az esés miatt?

Nálatok volt hasonló mértékű esés?

ááá még most sem értem, hogy tudta így telibe lefejelni a követ, mintha én a kezemből fejreejtettem volna...hol voltak a kezei??...

:((

bocs, hogy hosszú lett és köszi hogy kiírhattam

elég rosszul érzem magam, sajnálom szegényt

2011. febr. 2. 07:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
en nem is arra gondoltam hogy a te babadnak is egyensuly baja lehet...csak azt irtam le amit "kell tenni" ha a gyerek nagyon meguti magat...gondolom hogy figyeled ot es ha baj van akkor viszed is az orvoshoz...sajnos meg nagyon sokat fog esni de szerencsere ezeknek az eseknek a tobbseguk nem vegzodik bajjal
2011. febr. 2. 08:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Én meg inkább el vinném az orvoshoz,de nem írom le ,hogy velünk mi volt nem akarlak megijeszteni vele.
2011. febr. 2. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!