Hogy tanítsam meg csőrösből inni?
Milyen csőröst próbáltatok?
Mi így jártunk a kemény csőrűvel, kisfiam egyszerűen nem jött rá, azzal mit kell csinálni. Vettünk aztán Nuby szilikonos csöpögésmenteset, elsőre tudta, mi a pálya. :) A másik, amit nagyon szeretünk: szintén Nuby, szintén csöpögésmentes, csak szívószálas kulacs. Mindkettőt lehet kapni müllerben és dm-ben, 1000 Ft körül vannak.
én rögtön puha csőrűt vettem neki, és simán ivott belőle, meg van két fogantyúja amit meg tud fogni a kezével (mint a bögre füle)
és azt vettem észre, hogy mióta teljesen önállóan iszik, sokkal többet iszik, szerintem élvezi hogy már egyedül is megy neki, és nem én tartom
Az avent 6+-os fehér csörüböl nekem sem ivott a kisfiam,ugyh nekünk NUK csörösünk van,ennek szilikon a fejrésze és csöpögésmentes.
Az aventeset azóta sem használjuk,egyszerüen nem akarja elfogadni,biztos azért,legalábbis én ugy gondolom,mert ez a fehér csör,olyan mintha ilyen gumi vagy milyen tapintásu lenne.
Nekünk ilyen van,ez bevált:
És maradunk is ennél!
Mivel kislányod van,van kislányos is belöle,szerintem nagyon szép,ilyen:
Cumisüvegből gyönyörűen iszik egyedül itthon, avent van abból is. Pohárból nem tudja majd magát kiszolgálni csak sokára, és mivel egyedül iszik, sokkal több fogy, mintha én itatnám. Csak a cumi csöpög, ezért is szerettem volna csőröst.
Köszi a segítséget, a sportkupakot próbáltuk ma reggel, fele mellément, de nem adom fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!