Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy készítsünk tápszert a...

Hogy készítsünk tápszert a repülőn?

Figyelt kérdés

Vajon forráznak és lehűtenek nekünk vizet? Vagy inkább vigyek én forralt vizet, és adjam oda nekik melegíteni? Ki hogy oldotta meg?

Túl messze lakunk a reptértől ahhoz, hogy még otthon össze tudjam kutyulni.

2011. febr. 1. 18:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél forralt vizet lehűtve, és kérj forró vizet, keverd össze megfelelő hőmérsékletűre.Én itthon is így szoktam. 30 ml forró víz, 130 ml hideg víz.
2011. febr. 1. 19:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Elore elekszitett tapszert nem tudsz venni esetleg?Kis dobozban ami olyan mint egy gyumolcsle..

milupanak tuti, hogy van...talan meg a hippnek is lattam ilyet, de lehet az mar 1+-os volt.

2011. febr. 1. 19:28
 3/11 anonim ***** válasza:
hippnek is van kész tápszere,és azt csak melegíteni kell.
2011. febr. 1. 19:29
 4/11 anonim ***** válasza:
és azt odaadnátok a személyzetnek, hogy melegítse meg? POnt ne legyen se hideg, se forró. Ennél azért egyszerűbb ha te kevered hideg és meleg vízből.Ráadásul így azt kapja amit megszokott, nem pedig új ízt, ha eddig nem azt ette volna...
2011. febr. 1. 20:15
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekunk csak egy melegvizes poharat hoztak.Abba bele allitottam a cumicuveget amibe benne volt a tapszer (az elore elkeszitett es ugy vett tapszer)

Ugyan azt kapta mint eddig, igaz mi kulfoldon vesszuk a tapszert, mert ott is elunk.

2011. febr. 1. 20:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom mennyit engenek fel, múltkor a férjemmel kidobatták még a tusfürdőt is!
2011. febr. 1. 20:23
 7/11 anonim ***** válasza:

en egy 500 miliset es 3 darab 200 miliset vittem fel

+ 2 uveges bebietelt

2011. febr. 1. 20:32
 8/11 anonim ***** válasza:

persze kezi poggyaszban 100 mili lehet/fo

de a gyerek kaja mas!!!

2011. febr. 1. 20:33
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

Upsz, az eszembe sem jutott, hogy nem lehet csak úgy felvinni folyadékot a gépre, pedig én is sok kidobatott cuccot láttam már a reptereken...

Szóval akkor a gyerekkaja kivétel? Ez tuti?

2011. febr. 1. 21:18
 10/11 anonim ***** válasza:

nalam nem volt baj a sok folyadek.

leelenoriztek, hogy ep e a csomagolasa es ennyi

utoljara decemberben utaztam haza es januarban angliaba

2011. febr. 1. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!