Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor aludta at babad eloszor...

Mikor aludta at babad eloszor az ejszakat, anelkul, hogy egyszer is felkelt volna enni?

Figyelt kérdés

Kisfiam lassan 4 honapos,meg mindig minimum 2x kel fel enni(anyatejes),van,hogy csak 1x,de ilyen ritkan fordult meg elo.En mar annyira faradt vagyok,tudom,rossz is vagyok,hogy sokszor ejjelente idegeskedem,hogy nem tudom magam kipihenni.Lassan fel eve nem aludtam egy normalisat,a terhessegem utolso trimesztereben mar nem birtam aludni ejjel...

Kerlek vigasztaljatok valamivel :(

2011. febr. 1. 16:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

2 hónapos kora óta alussza át az éjszakákat a kisfiam. A karácsonyi és a szilveszteri kavalkád után ébredt fel 3x 4x éjjel,akkor meg is ilyedtem, h vége a jóvilágnak :)

De azóta is alszik este 8-tól reggel 7-ig. Most 9,5 hónapos.

2011. febr. 1. 19:23
 12/13 anonim ***** válasza:
21 hónapos, és még mindig felsír éjszaka 2X, 3X. Van, amikor a víz sem kell neki, csak megsimogatom, és visszaalszik. Az átaludt éjszaka még mindig ritka kincs.
2011. febr. 1. 21:13
 13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom,hogy valaszoltatok!Latom,ahany baba,annyi szokas :).Az a lenyeg,hogy ne legyenek betegek.
2011. febr. 2. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!