Hány hetes kortól lehet utazni babával, hosszabb autóutat? Ti mikor utaztatok először?
szüleimhez mennénk le,és maradnánk két hetet,200 km-re laknak,a bébi most két hetes...
kb két hónaposan már mehetünk?
4-5 hetes lehetett mikor először mentünk a nagyszülőkhöz, kb 220 km-re. Mi mondjuk nem maradtunk 2 hetet. Már 1 éves a fiam, de a mai napig nem szeretek 2-3 napnál tovább maradni. Hiába imádom anyuékat, és ők is minket, valahogy nem érzem már otthon magunkat náluk... Semmi nem ott van, ahol megszoktam, minden cuccot cipelni kell, valami tuti elmarad, és a gyerek is sokáig meglepődött, ha éjszaka felébredéskor nem a megszokott környezetében találta magát.
Bocs a kitérőért...
2 hónaposan már mehettek!
Szia!Mi külföldön élünk,ezért alig vártam,hogy hazamenjünk!Babám pont 4hetes lett,mikor Anyukám meglátta!Autóval utaztunk,9 órát,többször megálltunk,Babám élvezte:) Azóta is világutazó :D
Szerintem induljatok nyugodtan,nem lesz állandóan a hordozóban a Kicsid,semmi baja nem lesz Neki!Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!