Elég a nappali 1.5 óra alvás?
Figyelt kérdés
15.5 HÓNAPOS FIAM NAPPAL 1-SZER ALSZIK,DE CSAK 1.5 ÓRÁT.ESTE 8-TÓL ALSZIK REGGEL 7-IG.2011. febr. 1. 13:02
1/6 anonim válasza:
Nálunk is így alakult. Most 2 éves lesz, de még mindig ennyi időt alszik.
2/6 anonim válasza:
Szerintem elég. Az én lányom este 9-től alszik reggel 8-ig (tehát hasonló) és napközben 2 órát alszik. Észrevettem ha ennél többet alszik, akkor este nem hajlandó ágyba menni, ezerrel pörög. Ezért igyekszem elkerülni, hogy 2 óránál többet ne aludjon napközben.
3/6 anonim válasza:
Hat, az en kisfiam 28-an lett 1 eves, es bizony o is kb. ennyit alszik. 1X 1,5 orat kb. Ha jo napja van, akkor 2-t. Ejjel 8-7.30/8.00-ig alszik.
Ha nem nyugos, akkor biztos eleg neki ennyi. Minden babanak mas az alvasigenye. en is keseregtem eleinte, hogy miert csak ennyit alszik, de nem tudok mit csinalni.
4/6 anonim válasza:
hát ha ezzel elvan,akkor ennyi az alvásigénye, sztem nem extrém. az enyém ennyi idősen 2x másfelet aludt, de ő éjjel nagyon rosszul aludt még ennyi idősen.
5/6 anonim válasza:
Nálunk pont ugyanígy van. (14 hós baba)
6/6 anonim válasza:
nálunk is így alakulnak az alvások. nálunk elég. szerintem a te gyerekednek is elegendő, mondjuk te látod rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!