Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen homeos folyadék van...

Milyen homeos folyadék van ami hatásos alvásra?

Figyelt kérdés

A lányom 1 éves múlt.Még egy éjjelt sem aludt át születésétöl.Most is minden éjjel 3x 4x ébred.2napja pedig nagyon rosszul alszik.Jó most a fogai az oka.

Kúp nem használ.Már próbáltam...

2009. febr. 7. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Sedatif PC tabik, kicsi folyadékban feloldva, ez alvászavarra való, nyugtató hatású. Fogzásra fájdalomcsillapító a Camomilla ch15, ha gyulladt az ínye, fújd Tantum verdével. Most más nem jut eszembe...

Üdv.

2009. febr. 7. 17:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Nekünk van Osanit homeos bogyó,de az sem használ.Jó az fogzása van.

A múltkor olvastam valami "s" betüvel kezdödöt,de nem tudom,hogy mi volt.Direkt alváshoz....

Németországba´n élek,nem tudom,hogy amiket írtál itt is kaphato e?.

2009. febr. 7. 18:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Direkt alváshoz a Sedatif PC van, amit írtam, de hogy Németországban létezik-e ilyen, azt csak a patikában tudod meg, hacsak nincs itt valaki, aki ugyancsak onnan ír. :-)

Első voltam.

2009. febr. 7. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!