Milyen betegségeken esett át babátok kb. fél éves koráig?
szia,
nem voltak betegek fél éves korukig.
A fiam 14 hósan volt először náthás, a lányom 8 hónaposan. Őt az ovis fiam fertőzte meg, most lesz egy éves és 3 náthán van túl. A legutóbbi 6 hétig tartott :-((((((((((
1. lányom 2 éves korig semmi
2. lányom 5 hetesen influenza együtt a naggyal.
1 évesen volt először beteg. Apuka hozta haza :)
Tápszeres
6 hónapos a kisfiam, 5 és fél hónaposan megfázott.
Barátnőm kisfia 3 hónapos, szintén meg volt fázva 2 és fél hónaposan.
Mindketten anyatejes korukban lettek betegek.
Ha mindig jól fel van öltöztetve, semmit. Ne okold magad!Eddig majdnem egész januárban tombol a náthavírus, sokan azt hiszik hogy a nátha nem fertőz ezért kimennek az urcára, bemennek dolgozni, stb., de valójában van kb. 200 fajta náthavírus. Tehát az emberek adják-kapják össze-vissza, ezért nem lehet kivédeni. A babát meg télen is ki kell vinni levegőztetni ha azt akarjuk hogy legyen valaha immunrendszere.
Hozzátenném, barátnőmék nem vitték ki a babájukat csak kocsiba be-kocsiból ki ha mentek valahova tehát sétálni nem vitték, tehát apuka vitte haza, ami meg megint csak kivédhetetlen. Szóvak ne aggódj, előfordul, jobbulást a kicsinek, mi adunk neki napi 10 csepp Cebion cseppet. (c-vitamin)
Semmit nem csináltál rosszul, kedves kérdező. Az anyatej azok ellen a betegségek ellen véd, amiken épp te esel át. Más szóval: ha te megfázol, akkor a babád nem fog, vagy jóval enyhébbek lesznek nála a tünetek.
Féléves koráig három lázas-hasmenéses betegségen estem át, az anyatejes babám pedig, akivel egy ágyban aludtam, nem kapta el. De amikor az egész családon átment egy vírus, csak én nem kaptam el, a fiam akkor bezzeg nagyon beteg lett, 40 fokos lázzal rohantunk karácsonykor az ügyeletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!