Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Családi adókedvezményhez...

Családi adókedvezményhez kaptatok postai úton nyomtatványt? Én nem, barátnőm igen.

Figyelt kérdés
Barátnőm már 2 hete megkapta, de én nem. gyeden vagyok dec.31-től és ma hívott a tb-től valaki,hogy holnapig nyilatkoznom kell. nyomtassak, fussak, faxoljak vagy menjek fehérvárra (vidéki vagyok) holnap délig. normálisak? csak én jártam így?
2011. jan. 31. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
én is megkaptam január közepén...
2011. jan. 31. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
A férjem cége dta nekünk oda, de az egy központi nyomtatvány, ami a minisztérium honlapjáról szerintem letölthető.
2011. jan. 31. 20:33
 3/4 anonim válasza:
Az apeh.hu -ról le tudod tölteni a nyomtatványt, és faxon v. a cégnek tetsző módon el tudod nekik juttatni...
2011. jan. 31. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neked a céged utalja a gyedet, akkor tőlük kellett volna kapnod, a barátnődnek meg a MÁK, vagy OEP, vagy ki utalja és ő azért kapott onnan postán.
2011. jan. 31. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!