Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg olyan jó a Novalac Ac...

Tényleg olyan jó a Novalac Ac tápszer?

Figyelt kérdés
Nagyon hasfájós a 3 hetes babám, de sajnos már most pótolnom kell neki. Humana ha 1-et eszik, de most hallottam hogy van kimondottan hasfájósoknak való tápszer is. érdemes megpróbálnunk?
2011. jan. 31. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Tedd gyakrabban cicire, és nem kell semmiféle műkaja.

Olvasgasd ezt: [link]

2011. jan. 31. 22:21
 2/5 anonim válasza:

Sajnos vannak esetek, amikor nem tud valaki szoptatni.Ha már ez van, akkor azért a baba ne haljon éhen.

Tényleg nagyon jó!A többi szerintem a nyomába sem ér.Nincs kiütés, nincs szenvedés, nincs hasfájás.

(Furcsa, hogy az orvosok miért nem favorizálják.Bár szerintem azért,mert nem receptköteles és így gondolom nem kapnak utána pénzt.)

Ajánlom nektek, hogy próbáld ki, azzal nem veszítesz.Nekünk csodát tett!!!!

2011. febr. 1. 03:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. febr. 1. 09:25
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Az szoptat, aki akar. Így van. A kérdező nyilván nem akar. Ha akarna, akkor az lll.hu-t olvasgatná...
2011. febr. 1. 10:53
 5/5 anonim válasza:
64%

...csak egy példa.Ha valakinek intenzívre kerül a gyereke születés után.Az hogy szoptasson?!Nem állok le vitázni, hisz nincs értelme.Aki így prédikál az nyilván nem élt meg hasonló szituációt. Én megéltem ezt is, azt is. Szoptattam évekig és etettem tápszerrel is évekig.

És ez csak egy.Nem mindenkinek mennek úgy a dolgok,mint a karikacsapás...

2011. febr. 14. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!