Ezt elhiszitek? Hogy lehet valaki ennyire ostoba, hogy előbbre helyezi a külsőt, mint a gyermeke szükségleteit? Ilyen kicsi gyereknél abszurd megvonni a táplálékot.
tegnap 15:09 vagyok, remélem néztétek ma reggel a mokkát...bent volt Kata és lemondta, hogy az orvosa és a védőnő tanácsára egyszerre nem ad a babájának 250-nél többet, mert utána még úgyis kap gyümit vagy főzeléket és jól alszik!
Szerintem nagyon durva, hogy egy szenny lap híre alapján így elítélnek anyák, egy másik anyát!
Tegnapi 15:09 es vagyok a 80%-os.
Láttam a reggeli műsorban Sarka Katát és a kisfiát. Nagyon röstellem a tegnapi hangvételű hozzászólásomat. Nem a műsor miatt egyébként is.
Semmi közünk hozzá, hogy mit csinál a gyerekével. Ő abban hibázott, hogy egy ostoba kis újságírónőnek nyilatkozott egy ilyen kényes témáról.
Még anyósomnak sem mondanám el, hogy csökkentettem a gyerek tápszeradagját nem még egy újságíró fruskának.
Remélem tanul az esetből és nem teszi ennyire ki a gyerekeit a nyilvánosságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!