Tejben cukor? Vélemények?
De jól csinálod! :)
Ha megissza cukor nélkül, akkor teljesen felesleges. Nekem azt mondták, hogy a vizét is cukrozzam, hogy szívesebben megigya... Hát nem tettem. Bele telt egy kis idő, míg elfogadta a vizet (sokáig csak anyatejet ivott folyadéknak), de ma már nincs gond. :)
Soha nem tettem a tejbe cukrot, annak ellenére hogy én nem vagyok "cukor ellenes", szóval teába, tejbegrízbe ilyesmik tettem, de csak a sima tejbe.., még nem is hallotam róla.
Nem mondta a védőnőd hogy miért tanácsolja ezt?
Mai napig max egy héten 1x-2x teszek kakaót bele, már 2 éves múlt a fiam.
Sok gyerek először azért nem fogadja el a sima tejet, mert a megszokott tápszer, anyatej édesebb. Ezért szokták javasolni az enyhe cukrozást.
Próbáld ki, hogy megissza-e cukor nélkül, ha igen, teljesen felesleges a plusz cukor. Ha nem, akkor kipróbálhatod,csak egy egész pici kell bele és erről is le lehet majd szoktatni szép fokozatosan.
Mindenkinek köszönöm a választ, az utolsó kommenthez annyit fűznék hozzá, hogy én inkább azt választom, hogy nem szoktatom hozzá, minthogy leszoktassam róla.
Nincs okom azt feltételezni, hogy nem fogadja el majd , hiszen 11 hónap alatt még nem volt olyan étel amit ne evett volna szívesen, de ha nem fogadja el , én akkor is más megoldást fogok keresni, ez semmiképp nem a cukrozás lesz!
Mindenkinek szép napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!