Használt vagy használ valaki Baby Happy pelenkát? Ha igen leírnád, hogy neked bevált-e?
Mi 2-es méretben próbáltuk, de alig vártam, hogy elfogyjon!!! Sőt hagytam is belőle néhány darabot, annyira nem volt jó! Nekem nagyon merev, kemény volt, akkora volt a fiam feneke mikor ráadtam, mintha mellé csomagoltam volna a fél ruhatárát.
Én a vékony puha pelusokat szeretem (pampers), és ez egyáltalán nem olyan.
Szóval nekünk nem vált be...
Én eddig az összes pelenkával meg vagyok elégedve, de ezt még nem próbáltam. Engem is érdekelnének a tapasztalatok, bár mindenkinek más a jó sztem.
Eddig használt pelenkák:
- Huggies 1-es, 3-as
- Libero 2-es, 3-as
- Pampers premium care
- Babylove 3-as
- Zsiráfos (zöld sárga csomagolás)
Ha nálunk egy alkalommal sokat kakilt, akkor mindegyikből kikakilt, a tarkójáig kakis volt.
nekem szuper-ha bella happy-re gondolsz...
a huggies nagyon nem tetszett, minden kifolyt belöle, de happy az éjszakát is kibírja, kakis balesetünk meg azóta nem is volt :)
Én is úgy kaptam jó pár darabot ajándékba, de el sem használtuk, inkább én is továbbadtam, mert nekünk nagyon nemjött be.
Én maradok inkább a Pampersnél.
Mi is próbáltuk. Nem rossz a minősége egyébként, az én fiamnak érzékeny bőre van, de ettől nem lett baja, nem is dörzsölte. Viszont nekünk (ez is) hamar átázott. Leginkább a Libero-hoz tudnám hasonlítani annyi különbséggel, hogy ez nem marta véresre a fiam popsiját úgy mint a Libero.
A zsiráfosat mi is használtuk (699.- a CBA-ban) az elég jó. Tovább bírta mint a Baby Happy viszont éjjelre nekünk az is kevés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!