Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor 1,5%; 2,8%? Zacskós...

Most akkor 1,5%; 2,8%? Zacskós, uht? Forralva, simán?

Figyelt kérdés
Valaki elmondaná, hogyan és milyen tejet kell akkor adni a babának? Most már annyira tanácstalan vagyok, hogy esküszöm nem tudom mit is csináljak.
2011. jan. 31. 09:43
 1/5 anonim ***** válasza:
A 1,5 %-os nem tej.Adj neki 2,8-as UJT tejet,vagy házit. mindkettőt jó felforralni a babáknak.
2011. jan. 31. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Sztem most sem leszel okosabb, mindenki másra esküszik.

Én 1,5% adtam, eleinte hígítva vízzel, most már nem hígítom, de még mindig 1,5% UHT melegítve, nem forralva.

2011. jan. 31. 10:56
 3/5 szikra veronika ***** válasza:
Én is mind a két gyerkőcnek amikor bevezettem a tejet 1,5-öst adtam. Először felesbe vízzel majd simán és én sem forralom csak mikróba langyosítom.
2011. jan. 31. 13:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor 1 évesen már adhatom bármelyiket. Igaz mind kettőt megkóstoltattam már vele 3-4 korty erejéig. Igaz én mind kettőt először felforraltam és úgy adtam.
2011. febr. 1. 05:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Ártani nem ártasz azzal ha forralod, de az UHT-nél azért fölösleges mert magasabb hőfokon kezelik csomagolás elött, mint amennyire te forralod.
2011. febr. 1. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!