Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasfájós baba mellett hogy...

Hasfájós baba mellett hogy oldod meg a főzést?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 09:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Hordozókendő? Nem tudom, csak tipp, tapasztalatom nincs, szerencsére. Egyfolytában sírdogál, nem alszik nappal semmit a poci miatt?
2011. jan. 31. 09:41
 2/7 A kérdező kommentje:
nem egyfolytában sír, de nem tudok előre tervezni, pl. belekezdek a főzésbe és vagy be tudom fejezni vagy nem. attól függ aznap fáj -e a pocija.
2011. jan. 31. 09:55
 3/7 anonim ***** válasza:
férjem főzött, meg néha anyu hozott pár napra előre kaját. Amúgy sokszor csak bekaptam egy babkonzervet vagy lecsót, pizzát, tésztát.
2011. jan. 31. 09:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Sehogy :(

Akkor még előre van kötve a baba, én úgy nem mertem.

Mi rendeltünk+hétvégén tudtam több napra főzni.

2011. jan. 31. 10:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Az én fiam is hasfájós volt, ha felvettem, ha letettem sírt olyankor.

Odatettem az ételt, addig sírt. Aztán felvettem, egy kézzel amit tudtam megcsináltam, amikor mindkét kezem kellett, megint letettem, ha befejeztem a dolgom felvettem. 5-10 percekre tettem csak le.

2011. jan. 31. 10:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Kendővel.

Kendőben sosem sírt, ellenben nagyokat aludt, akármit megtehettem mellette. És kendőben a súlya is másképp oszlik el, mintha karba lenne, sokkal könnyebb így vinni magamon.

Már 10 hónapos, de még mindig magamra kötöm, ha nyűgös, de nekem sürgősen meg kell csinálnom valamit. Az is gyakori, hogy 10 percen belül elálmosodik a hátamon, és letehetem aludni.

2011. jan. 31. 11:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Én sehogy nem oldottam meg. Még az alvást se sikerült néha napokig. A fiam 3 hetet ordított végig, volt, amikor elbóbiskolt, addig én is, majd etetés, ordítás, pelenkacsere, etetés, ordítás... És hát nyilván nem rakom le. Persze apa másnap dolgozna.. Szóval vagy mi voltunk a nappaliban, vagy ő aludt ott, mi meg a szobában sírtunk sétálva, ringatózva, félálomban, kimerülve. 6 hetes koráig szerencsére főzött ránk a család, és amikor rátaláltam az infacolra az megoldotta a problémánkat. :) nekünk szerencsénk volt, hogy az bevált.
2011. jan. 31. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!