Megfázásra mi a megoldás?
Milyen orvos ez?
Az én babám is megvolt fázva, előszőr itthon csak szívtam az orrát és kapott orcseppet( nasivint)+ vettem neki amboroxol-Q szirupot is, de egy hét alatt sem lett jobban, elvittem orvoshoz, ott kapott még egy orcseppet,másik szirupot, calsimuscot, egy hét múlva szintén vissza és most már antibiotikumot is kap mert ezektől sem gyógyult meg. Már gyógyulgat...
7 hónapos.
Cebiont kapott (kap most is, mert náthás) napi 10 cseppet, és Coryzalia homeós bogyót is lehet neki adni, napi 3-5 x1 szemet.
A szobájában lehet párologtatni - most olvastam egy nagyon jót - felforralsz egy lábosban vizet, beleraksz 3-4 evőkanál sót, elkevered, és leteszed az ágya mellé. Tisztítja a levegőt, és segíti a könnyebb légzést. Ugyanezt kamillateával is meg lehet csinálni. Én pedig a radiátorra tettem párologtató edénybe vizet, bele eukaliptusz és levendula illóolajat.
Mi is ebben a cipoben voltunk mult heten,mondjuk a lanym nem kohog csak az orra dugult be.
3nap alatt keresztulment rajta a taknyossag,kozben vegig olyan volt mint szokott lenni,nem latszott rajta hogy beteg.
Mi adtunk neki C vitamint,meg teat,mast nem.
Nem is azt mondtam, misem kaptunk előszőr antibiotikumot,csak szirupot, calsimuscot, és orrcsepet, csak mivel nem segített a végén lett belőle antibiotikum.
Azt mondtam hogy lehet hogy nem ad semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!